Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Hoe gaan we om met het Digitaal Wedstrijd Formulier?

Wij gaan er vanuit dat in elk team zeker 2 mensen een account hebben om het digitaal formulier (DWF) te bedienen. Dit account is hetzelfde als het account dat je gebruikt voor de volleybalapp op je telefoon. Nevobo gaat uit van de aanvoerder.

De zaalwacht kan niet voor een team het DWF invullen. Zij zorgen alleen dat de opgeladen tablets er zijn en de papieren telformuliertjes, fluiten e.d. 

Wij hanteren het systeem: resultaat invoeren omdat de wifi in de Wetteling erg slecht is. Je kunt het formulier ook bedienen op een telefoon. Toegang via de App is mogelijk.

Bekijk dit filmpje voor een demo "resultaat invoeren":  https://www.youtube.com/watch?v=meWH895N0-E

Als de teller geen nevobo nummer heeft, kun je bij officials invullen "niet alle officials aanwezig" en dan wordt dit overgeslagen. Als er zaken niet volledig ingevuld zijn, kun je niet verder naar stand invullen. Dit geeft het systeem zelf aan.

Als je gefloten hebt, moet je achteraf akkoord geven, nadat de standen zijn ingevuld.
Als je aanvoerder bent, moet je achteraf akkoord geven, nadat de standen zijn ingevuld.

Vaste gegevens, zoals de rugnummers/aanvoerders kun je standaard in het systeem zetten. Is dat nog niet het geval, dan kun je dit laten weten aan Janneke Gooren, zij zal het dan bij Nevobo invoeren. Dan hoef je tijdens een wedstrijd alleen spelers te verwijderen die er niet zijn. Als je nog andere vragen hebt, kun je ook bij haar terecht.