Nee hoor! Mensen die interesse hebben om bij onze club te volleyballen, hoeven niet meteen lid te worden. Als je niet zeker weet of je bij ons wilt volleyballen train je gewoon een aantal keren mee en beslis je later. Dat is volgens ons de beste manier om te kijken of het volleyballen je bevalt, en zo ja, bij welk team je het beste geplaatst kunt worden.

Heb je zin om eens geheel vrijblijvend mee te doen, vul dan het aanmeldformulier proeftrainen in. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Graag tot ziens!

 

aanmeldformulier proeftrainen

Wanneer?
Maandag tot en met donderdag

Hoe laat?
Doorgaans tussen 18.00 en 22.00 u

Waar?
Al onze trainingen zijn in sporthal de Wetteling. Zuidsingel 2 in Venray.

 

In samenspraak wordt gekeken met welk team je gaat meetrainen. Doorsnee genomen sluiten basisschoolleerlingen aan bij het CMV, jeugd tot 18 jaar bij A, B of C teams en daarboven bij een seniorenteam of recreantenteam.

 

Bekijk het trainschema

 

Ja, het proeftrainen is gratis. We bieden iedereen graag de kans om mee te trainen en kennis te maken met de sport en onze club. Pas als je daadwerkelijk lid wordt van ActiveRooy ga je contributie betalen.

 

Ik meld me aan voor proeftraining

Fijn dat je bij ons wilt komen volleyballen. Misschien heb je al gebruik gemaakt van de proeftrainingen? Dan weet je vast al bij welk team je gaat spelen.

 

Ik wil me aanmelden

Om mee te kunnen spelen in de competitie van de Nevobo (Nederlandse volleybalbond) heb je een spelerskaart nodig. Die regelt de ledenadministratie voor je. Zorg er dan voor dat je bij je aanmelding een goede pasfoto meestuurt.

Zodra je bij de volleybalbond bent aangemeld mag je meteen meespelen. Zolang de spelerskaart nog niet in je bezit is, moet je je identificeren met een geldig ID bewijs.

Je wilt stoppen met volleybal bij ActiveRooy? Jammer, maar we stellen het op prijs als je dit aan ons doorgeeft. Stuur je afmelding door aan de ledenadministratie, die zorgt er dan voor dat dit goed verwerkt wordt. Je hoeft geen reden op te geven voor je afmelding, maar het mag natuurlijk altijd.  

 

Contributie na afmelding

Wil je stoppen tijdens het seizoen, hou er dan rekening mee dat de contributie niet meteen stopt. Bij een afmelding vóór 1 december vervalt een deel van de contributie, daarna betaal je alsnog voor het hele seizoen. Een seizoen loopt van mei tot en met april. Meld je daarom liefst in april of mei af.

 

Afmelden bij ledenadministratie

Ben je verhuisd? Heb je een nieuw e-mailadres of banknummer? Geef het door aan de ledenadministratie.

Ook vragen of opmerkingen rondom de ledenadministratie kun je via het contactformulier insturen.

 

Contactformulier ledenadministratie