Jeugdkamp

Al jaren organiseert ActiveRooy een jeugdkamp.

Een ding is zeker, het kamp is ieder jaar weer super leuk!

 

Praktische informatie


WANNEER WORDT HET JEUGDKAMP GEHOUDEN?

Nader te bepalen. Meestal ergens mei/juni.

WAAR WORDT HET JEUGDKAMP GEHOUDEN?

Dat is elk jaar weer een verrassing.

WAT KOST HET JEUGDKAMP?

De kosten voor dit weekend zijn ca. € 40,- per jeugdlid.

VRAGEN?

jeugdkamp@activerooy.nl

AANMELDEN

Elk jaar krijgen de jeugdleden een uitnodiging om zich aan te melden.


verslag jeugdkamp 2022

  

 

Terugblik op het jeugdkamp 2017 met Evi en Iza:


Volley kamp 2017 met het mexicaans thema was super gezellig met lekker laat opblijven en leuke dingen doen en we hebben veel activiteiten gedaan zoals

  • zwemmen
  • dropping
  • moordspel (dat was heel het kamp door)
  • piniata's maken en kapotslaan met een blinddoek om
  • 's avonds  spelletjes doen met zijn alle
  • lekker spelen
  • nacho spel

Dag 1. Het kamp begon bij de Wetteling waar we gingen verzamelen. We hebben heel lang moeten fietsen, ook helemaal door Ysselsteyn. Toen bleek het dat het gewoon in Venray was dus het fietsen was voor niks.. We hebben eerst gespeeld in vlakwater en een spel gedaan en daarna gingen we naar de blokhut (Jong Nederland) daar hebben we de bedden klaargemaakt en nog even gespeeld. En daarna kregen we de uitleg over het moordspel.

Het moordspel is dat je iemand moet vermoorden (iedereen krijgt een blaadje met  een naam erop) maar dat kan alleen als niemand je ziet als iemand het ziet telt het niet en gaat het spel verder. Dus je kunt niemand vertrouwen.

Toen begon het al best laat te woorden dus toen hebben we met zijn alle in teams spelletjes gedaan we gingen best laat slapen dus we waren best moe. 'S ochtends  werden we wakker gemaakt met harde muziek en pannen door de leiders. Dat was redelijk vroeg. Daarna gingen we ontbijten en brood smeren voor de lunch. We hebben nog wat spellen gedaan zoals het nacho spel dat was dat er iemand moest zitten en er ging geblinddoekt iemand achter staan die moest jou nachos met saus laten eten. We hebben ook in teams piniata's geknutseld, gevuld met snoep die we 's avonds na de bbq kapot mochten slaan in het bos. Wanneer het donker was zijn we op een onbekende plek gedropt voor de dropping waarna we na een lange wandeling terugkwamen bij de blokhut.

Dag 2. We werden weer wakker gemaakt met de muziek en pannen heel vroeg door de leuke kampleiders.

'S middags gingen we zwemmen  en het was super leuk. Daarna hebben we nog wat leuke dingen bij de blokhut gedaan en we zijn we terug gegaan naar de wetteling om opgehaald te worden!

Het was een super leuk kamp groetjes,

Evi & Iza

 


 

Bekijk de foto's voor een impressie van onze jeugdkampen