D1-Slotakkoord

Eindwedstrijd seizoen met afscheid van Susan en Femke

 

Sint Anthonis, 22 april 2017
SOMAS/Activia DS1 – ActiveRooy DS1
Setstanden: 25-22, 25-12, 17-25, 25-15

 

Het volleybalseizoen zit er weer op. Het was een bewogen jaar, met wisselende trainers, blessures, twee zwangere dames. Dit alles zorgde ervoor dat er maar een krappe selectie van 5 personen overbleef. Toch hebben de dames de competitie uit weten te spelen. Helaas was het resultaat wat minder. Bedankt aan alle dames van de andere teams die ons door dit seizoen heen hebben geholpen!

Voorafgaand aan deze laatste wedstrijd besloten de dames van ActiveRooy vooral veel plezier te hebben tijdens de wedstrijd, dit is zeker gelukt. In de eerste set ging de stand gelijk op en met name aan het einde van de set liet ActiveRooy een goed spel zien. De set werd uiteindelijk gewonnen door Activia met 25-22.

De tweede set verliep het spel aan de kant van Venray wat moeizaam. Activia had sterke services en Activerooy kon de bal maar moeilijk onder controle krijgen. Toch bleef ActiveRooy knokken maar dit bleek niet genoeg. De set werd verloren met 25-12.

Het zou toch leuk zijn als er dit seizoen nog 1 set gewonnen zou worden door Active. Vol goede moed gingen de dames het veld in. Het spelletje liep goed aan de kant van Venray. Met name de verdediging was sterk. Lieke Vervoort wist veel ballen van de grond te halen en zelfs onmogelijke ballen nog over het net te spelen. De dames werden beloond met setwinst: 17-25.

De laatste set van het seizoen. De stand ging in het begin redelijk gelijk op maar Activia was toch net iets sterker. Helaas was een publiekswissel voor Susan van der Putten niet mogelijk aangezien er geen wisselspelers waren. Coach Bjorn Emonts vroeg een time-out aan voor het laatste punt waarna Susan van der Putten van de hele zaal een hard applaus kreeg.

Dat was het dan, de laatste wedstrijd in de tweede divisie. We nemen helaas afscheid van Femke Arts (15 jaar dames 1) en Susan van der Putten (12 jaar dames 1). Bedankt dames voor de afgelopen jaren, we zullen jullie missen. Op naar een volgend seizoen in de derde divisie, wij hebben er in ieder geval zin in!

D1- Iris Janssen