D1-breekt geen potten

Venray, 7 oktober 2017
ActiveRooy D1 – Volley Tilburg D2 0-4
Setstanden: 12-25, 19-25, 15-25 en 16-25

De eerste en hopelijk de laatste 0-4

In de eerste set waren de dames van ActiveRooy nog aan het dromen. Ze zaten niet goed in het spelletje en de dames van Tilburg maakten hier goed gebruik van. De een na de andere bal werd goed in geslagen en ActiveRooy kreeg de pass niet onder controle. De set werd dan ook verloren met een stand van 12-25.

Hier waren het publiek en de Venrayse dames natuurlijk niet van gediend. De thuisploeg herpakte zich en bood tegenstand aan de dames uit Tilburg. Met goed spel van Loes Vervoort werden de ballen hard ingeslagen. De stand ging gelijk op. Helaas wist Tilburg toch de overhand te nemen en de juiste hoeken op te zoeken. ActiveRooy verloor met een stand van 19-25.

Ook in de derde set begon Tilburg gelijk met een sterk spel. Door persoonlijke fouten gaven de dames van ActiveRooy veel punten weg. Ondanks de sterke aanval van Maud van de Ven wist ActiveRooy niet genoeg punten te halen. Het werd 15-25.

ActiveRooy liet de moed in hun schoenen zakken en kreeg het spel niet meer onder controle. Ze gaven ook deze set af, met een stand van 16-25.

Na dit verlies gaan de dames van ActiveRooy weer alles op alles zetten om de volgende wedstrijd te knallen. De wedstrijd gaat aankomende zaterdag gespeeld worden tegen Somas Activia om 19.30 in Sint Anthonis.

D1- Famke Janssen