H1-noodlottig

Maastricht, 14 oktober 2017
Fyrfad H1 - Active Rooy HS 1 3-2
Setstanden: 12-25, 22-25, 25-23, 25-20 en 16-14

Heren 1 nipt onderuit in Maastricht.

Op zaterdag 14 oktober stond de wedstrijd tussen Fyrfad 1 en ActiveRooy 1 op het programma. Na een lange reis richting het zuiden werd er uitstekend gestart door de heren uit Venray. Dankzij harde aanvallen en goed verdedigend werk kwam de thuisploeg er totaal niet aan te pas. Helaas sloeg op een stand van 7-20 het noodlot toe. De schrijver van dit verslag viel om en werd naar de overkant van de weg gebracht om daar in het ziekenhuis van Maastricht onderzocht te worden.

Leon Jacobs werd in een nog strakker tenue getrokken en nam de rol van spelverdeler uitstekend over. De eerste set werd binnengehaald, en ook in de 2e set verliep alles nog volgens plan waardoor er en comfortabele 0-2 op het scorebord stond. Helaas bleek Fyrfad in de sets daarna meer grip op het spel van ActiveRooy te krijgen en ging de wedstrijd met 3-2 verloren.

In het ziekenhuis vond grondig onderzoek plaats door dokter Rik, zuster Leike en Chirurg Dennis zoals op de foto's te zien is. Resultaat bleek een afscheurde achillespees te zijn, waardoor mijn seizoen er op zit en het verslag wat korter is dan de trouwe lezer gewend is.

H1 - Roel van Hooft

verzorging door teamgenoot