D1-onrustig laat

Sint-Anthonis, 14 oktober 2017
SOMAS/Activia D2 - ActiveRooy D1 4-0
Setstanden: 25-14, 25-14, 26-24 en 25-12

Onrust bij Dames 1


Zou het komen doordat de wedstrijd pas om half negen 's avonds kon beginnen? Of was de reden dat dit de eerste wedstrijd was zonder coach? Wat de reden ook mag zijn, er was veel onrust in het veld. De pass kwam niet netjes bij de spelverdeler en de meeste simpele ballen gingen fout. Zo vlogen de eerste twee sets voorbij en stonden we meteen met 2-0 achter.

In de derde begonnen we eindelijk een beetje te volleyballen. We begonnen sterk, de pass kwam, de midden kon eindelijk aangespeeld worden, maar helaas hielden we dit niet heel lang vast en keken we halverwege de set toch weer tegen een achterstand aan. Maar zoals Marleen Oudenhoven na de wedstrijd zei, misschien moet er vaker iemand het publiek invliegen. Toen dat was gebeurd liet iedereen de spanning los en werd er gewoon eens relax gevolleybald en werd de achterstand ook weggewerkt. Helaas was dit net niet genoeg en ging de set alsnog met 26-24 naar de tegenstander.

In de vierde set was het klaar, de motivatie was op en weer was de pass ver te zoeken (of vooral ver lopen voor spelverdeelster Loes). Een wedstrijd om snel te vergeten, op naar volgende week waar we thuis mogen strijden tegen Peelpush Dames 3.

D1 - Anne Janssen