D1-wint

Venray, 21 oktober 2017
ActiveRooy D1 - Peelpush D3 3-2
Setstanden: 18-25, 25-14, 20-25, 25-21 en 15-12

Het roer om bij D1

Afgelopen zaterdag heeft Dames 1 een flink potje gevolleybald tegen Peelpush 3. Na een paar nederlagen tegen sterke teams en het verlaten van de coach is het team de competitie niet sterk begonnen. Maar deze wedstrijd bood perspectief.

ActiveRooy begon weer met onrust in het team. Het zat er zeker in, maar kwam er de eerste set niet goed uit. Het moest anders, positiever, enthousiaster, en vooral zonder eigen fouten. Dit lieten we de tweede set meteen zien. De verdediging ging goed en de ballen werden keihard afgemaakt. Dit resulteerde dan ook in een 25-14 setstand.

De derde set hebben beide teams gevochten. Peelpush bleek deze set net iets sterker te zijn. Maar nog steeds zat die positiviteit in het team. We gingen door tot Famke Janssen de laatste vijf punten iedereen van de baan serveerde.

De vierde set begon vervolgens spannend. Imke was een gouden wissel en zo pakten we de vierde set ook. Op naar een vijf-setter! We moesten meteen aan de slag, maar Peelpush liet zich niet kennen. Het ging gelijk op tot aan de 10 punten. Daarna knalde ActiveRooy erover heen en hebben we GEWONNEN met 3-2!!

D1-Kiki Smits