D1-sprokkelen een puntje

Venray, 3 maart 2018
ActiveRooy DS 1 - The Athletes Foot/VC Sittardia DS 1   1-3
Setstanden: 13-25, 22-25, 19-25, 25-21

Matige wedstrijd voor ActiveRooy

Zaterdag 3 maart stond de wedstrijd tegen Sittard op het programma. Het was een belangrijke wedstrijd, want dit team stond 2 punten boven ActiveRooy. Helaas moest er gespeeld worden zonder Anne Janssen omdat haar vlucht gecanceld werd. Ook Famke Janssen kon er helaas niet bij zijn. Ze werd vervangen door Susan van der Putten. Gelukkig was ook nog Bianca van Dorrestein aanwezig als coach om het team te ondersteunen.

De eerste set verliep stroef. De dames van ActiveRooy kwamen meteen in punten achter te staan. Een goede service beurt aan de kant van Sittard zorgde ervoor dat dit verschil alleen maar groter werd. De thuisploeg werd aan het einde van de set iets sterker, maar veel te laat. De set werd verloren met 13-25.

Coach Bianca liet de moed niet zakken en gaf goede tips aan het team. Met goed resultaat, ActiveRooy behield lange tijd de voorsprong. Maar helaas kon dit niet vastgehouden worden. De set werd uiteindelijk verloren met 22-25.
Ook in de derde set werd er achter de feiten aangelopen. Er werden weinig punten gescoord waardoor het verschil met Sittard groter werd. De set werd verloren met 19-25.

Nog 1 set te gaan. Er werd gestart met een goede servicebeurt, waardoor ActiveRooy op een voorsprong kwam te staan. Deze voorsprong werd behouden. Zo wisten de Venrayse dames toch nog een verdiend puntje binnen te halen. Setstand: 25-21.

Komend weekend heeft ActiveRooy een weekend rust. Op 17 maart staat de wedstrijd tegen Peelpush op het programma. Hopelijk kunnen hier weer wat punten gehaald worden.

D1 - Iris Janssen