Heren verliezen triviaal partijtje

Venray, 3 december 2019
ActiveRooy H1 – VC Trivia H1   0-4
Setstanden: 16-25, 21-25, 18-25 en 10-25

Actrivialiteiten in de Wetteling

In deze koude decembermaand van 2019 namen de mannen uit Venray het op tegen VC Trivia H1. Nadat deze mannen überhaupt Venray hadden gevonden, genoten ze van de inspeelmuziek. Deze weerzinwekkende mix wordt  nog altijd verzorgd door dj El Ricardo Weinando.

Wat als eerste opviel was dat team Triviant een aantal buitenlandse spelers in dienst had. Het was goed te zien en te horen dat ze minimaal Nederlands spraken, maar dat maakten ze goed met hun sprongkracht. 1 meter de lucht in vanuit stilstand was totaal geen probleem. De mannen van ActiveRooy keken met verbazingwekkende open ogen en hun tong viel letterlijk uit hun mond.

Net zoals je Trivial Pursuit begint met het speelbord op tafel neer te leggen, in het midden tussen de spelers en de vragenkaarten moeten op stapeltjes per kleur worden neergelegd, begonnen de mannen aan de wedstrijd.  Waar het in alle sets aardig gelijk opging, waren de Triviant mannen toch een maatje te groot. Teveel domme fouten aan de kant van Venray zorgden ervoor dat boven de 20 setwinst toch niet naar binnen werd gehaald.

Setwinst had er zeker in gezeten, wellicht de volgende wedstrijd als alle neuzen dezelfde kant op staan. Aan de spelverdeling lag het zeker niet, eerder de pass en het uitblijven van slagkracht. Nog leuk om te vermelden is dat Rik last kreeg van zijn achillespees, Bent van zijn enkel, Rogier een omgeslagen vinger, Tjerk had natte sokken en Jan had de pijp helemaal leeg. Voor het eerst hoorden we van Jan "wissel mij maar hoor". Zeer bijzonder.

Ook deze wedstrijd werden er weer geen pullen uitgedeeld door degene die inmiddels weet dat je pullen hoort te vullen. De volgende wedstrijd staat gepland tegen Athos in Sevenum, wie weet gaat het team uit Venray hier wel punten halen.

H1 – Jasper Heikens