D1-bijtijds bij de les

Venray, 4 februari 2023
ActiveRooy D1 - Set Up D3   4-0
Setstanden: 25-21, 25-23, 25-12 en 28-26

Dames knokken naar opnieuw 5 punten

Afgelopen zaterdag won Active Rooy dames 1 tijdens een thuiswedstrijd met 4-0 van Set-Up dames 3.

Beiden partijen beginnen sterk aan de wedstrijd. Er wordt aan beide kanten hard gewerkt voor de punten en de rally’s die gespeeld worden zijn lang. Het gaat gedurende de set dan ook geruime tijd gelijk op. Uiteindelijk is het ActiveRooy die de set binnenhaalt met 25-21.

Beide partijen beginnen sterk aan de tweede set. Libero Mette vd Bekerom laat zich achterin niet uit het veld slaan en heeft een prima antwoord op de aanvallen van Meerlo. De thuisploeg laat daarbij goed teamwerk zien en haalt deze set binnen met 25-23.

De derde set begint met een keurige service-reeks van Kirsten Lommen. Hiermee is de toon gezet en ActiveRooy raakt in de juiste flow. Zowel aanvallend als verdedigend is de Venrayse ploeg in de derde set Meerlo te slim af. Pien Pelders sluit de set af met haar krachtige service en deze set trekt ActiveRooy vrij gemakkelijk naar zich toe met 25-12.

Na een goede start van de vierde set verliest Active halverwege de focus op het spel. Fouten worden gemaakt en Meerlo voelt kansen om de laatste set mee naar huis te nemen. De gasten komen op een voorsprong van 15-17. Maar ActiveRooy stelt zich veerkrachtig op en mede dankzij de sterke aanval van Loes Vervoort en het slimme spel van Marjan Demarteau weet de thuisploeg ook deze set te winnen met 28-26.

ActiveRooy doet goede zaken met deze 4-0 overwinning. Aanstaande zaterdag 11 februari spelen de dames om 14.45 uur tegen Flamingo’s dames 4 in Gennep.

D1 - Marleen Oudenhoven