D1 - andermaal duur puntverlies

Hegelsom, 11 maart 2023
VC Trivia D3 – ActiveRooy D1   3-1
Setstanden: 20-25, 25-19, 25-13 en 25-16

Dames lijken niet meer bij de les 

Voor ActiveRooy was dit een belangrijke wedstrijd. Het was namelijk de wedstrijd waarbij de ploeg het kampioenschap in eigen hand kon houden. Het team speelde een uitwedstijd in Hegelsom.

Dit was eerst even wennen voor de dames aangezien dit een erg kleine zaal is. In de eerste set kwamen ze dan ook al gelijk op een achterstand te staan. Uiteindelijk wisten ze de draad wel weer op te pakken en met veel enthousiasme wonnen ze uiteindelijk de eerste set met 20-25.

De set daarna zwakte het spel van ActiveRooy wat af. Met mooie aanvallen van Loes Voort en tactische ballen van Manon Staal wist ActiveRooy aan het einde van de set nog bij te komen, maar helaas was dit niet genoeg. Deze set ging dan ook verloren met 25-19.

De twee sets daarna heeft ActiveRooy niet het spel kunnen laten zien wat ze normaal spelen. Set 3 hebben ze dan ook verloren met 25-13 en set 4 is verloren met 25-16.

Daarmee ging de wedstrijd met 3-1 naar te tegenstander en heeft het team het kampioenschap niet meer zelf in de hand. De komende wedstrijden zullen ze nog even moeten knokken en zal het nog spannend blijven voor de dames of ze nog kans maken op het kampioenschap. De concurrentie zal daarbij dan een handje moeten helpen.

D1 - Maud Koppers