Mixtoernooi geslaagd

Jaarlijkse mixtoernooi weer bijzonder geslaagd

Donderdag 4 mei werd het jaarlijkse mixtoernooi gehouden in onze sporttempel de Wetteling. Er was weer mooi animo om in heel andere samenstellingen dan gewoonlijk aan te treden. Dit resulteert gewoontegetrouw in een ontspannen maar toch fanatieke volleybalsfeer. Dit keer was het niet anders.

 

Bart van Dijk spreekt de genomineerden toe.
Op de foto; voorzitter Bart van Dijk, Meike Nellissen, Ellen Ruhe en Pien Pelders

 

Het mixtoernooi kent zo zijn vaste tradities. Niet alleen de vlaai die voor het team met de meeste punten te winnen valt, maar ook voor het uitreiken van de Piet Hoex trofee voor meest talentvolle jeugdspeler van het jaar. Dit jaar waren de drie genomineerden Meike Nelissen, Ellen Ruhe en Pien Pelders. Door voorzitter Bart van Dijk werd verwoord waarom deze drie meiden genomineerd werden. Bijzonder is te vermelden dat Meike ondanks haar ziekte betrokkenheid is blijven tonen, daar waar mogelijk mee bleef doen en daarnaast nog een mooie actie op touw heeft gezet om geld in te zamelen voor de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker. Kortom, een kanjer.
Ellen werd dit jaar voor de tweede maal genomineerd. Zij koppelt een geweldige inzet aan een geweldige ontwikkeling die daarnaast een boost krijgt door mee te doen aan de regiotrainingen. Tot slot werd Pien genoemd, een 'spring in 't veld' met talent. Ook Pien is geselecteerd voor deelname aan de regiotraining en laat zien dat er rekening met haar gehouden moet worden.

Er kan er echter maar eentje met de Piet Hoex prijs beloond worden, en dat was dit jaar Ellen Ruhe. Van harte proficiat Ellen!

 

 

In verband met de Dodenherdenking werd het spel tussentijds voor 2 minuten stilgelegd waarin gepaste stilte werd gehouden.

Voordat de laatste wedstrijdjes van de avond gespeeld werden was er nog een moment om het team van het jaar 2016-2017 te kiezen. Hoewel kampioenschappen niet altijd leidend hoeven te zijn, was het wel deze overtuiging waarmee dames veteranen 2 met het predikaat "team van het jaar" hun mooie seizoen afsloten. Dames, proficiat!

Dames veteranen 2