Gezellig mixtoernooi als afsluiting seizoen

Donderdag 9 mei werd in de Wetteling het traditionele mixtoernooi georganiseerd. Hiermee werd het seizoen 2018-2019 in stijl afgesloten. Onder leiding van Simone van den Bekerom en Marieke Foeken verliep de avond op rolletjes.

Veel leden lieten deze gelegenheid niet schieten en er werd gezellig gevolleybald. Meisjes C voelden zich aanvankelijk wat onwennig tussen "de groten", maar lieten gaandeweg zien dat ze wel wat in hun mars hebben.

Maud ontvangt de vlaai uit handen van SimoneTraditioneel werd er tussen de wedstrijden even tijd gemaakt om de kampioenen van het seizoen te huldigen. Dit jaar was dat het heren 1 team, die zich graag lieten trakteren op de zoenen en enkele flessen speciaalbier.
Dit jaar geen jeugdspeler van het jaar, maar bestuurslid Theo Scholten stond  even stil bij de geweldige inzet van vele vrijwilligers die er samen voor zorgden dat het seizoen 2018-2019 goed is verlopen. Geen jeugdspeler van het jaar dus, maar wel een vrijwilliger van het jaar. Dubbel en dwars verdiend ging deze titel naar Hanny van Lare. Helaas was zij er vanwege ziekte niet bij. Een korte filmopname van de applaudisserende en joelende aanwezigen zal haar vast goed hebben gedaan.

Het winnende team tot slot, ontving na afloop van het toernooi in de kantine een lekkere aardbeienvlaai met slagroom uit handen van Simone.

 

collage van foto's van het mixtoernooi