Plus actie van start - fotosessie leden

Op dinsdag 10 december organiseerden wij de fotosessie vanwege de Clubfund Actie van Plus Guido van Dijck. Het was een gezellige happening in sporthal De Wetteling.

 

Op 1 februari werd het startsein voor de spaaractie gegeven en dan kan iedereen zijn "fan-foto" laten afdrukken op praktische artikelen. Vanaf 2 februari start de spaaractie bij supermarkt Plus in Landweert.

Lees alles over deze spaaractie

 

Alle leden van de vereniging mochten op de foto. De foto werd genomen door een professionele fotografe in de sporthal voor een "green screen". Natuurlijk is dat extra leuk voor de sponsoren die met logo op de kleding staan. Straks staan ze misschien wel op een mok, broodtrommel, badslippers of op telefoonhoesje. 

 

Het gaat om Summa bij dames 1, Proeflokaal Goesting bij heren 1 en Centrum de Peel bij dames 2.

   

Na de individuele foto’s voor de actie, werden er ook nog wat groepsfoto’s gemaakt. En leden sparen niet alleen voor zichzelf maar met de gespaarde zegels verdienen we ook geld voor de club. Wij zouden het natuurlijk fijn vinden als we met zijn allen in februari de zegels voor onze club gaan sparen. Dus doe je boodschappen bij de Plus en verzamel zoveel mogelijk zegels!