Update corona - 20 februari 2021

Nadat de Nevobo eerder besloten had de competitie niet meer uit te spelen, is nu besloten alle resterende wedstrijden te schrappen.
Het mag niemand verbazen dat de resterende wedstrijden niet meer gespeeld worden. Eerder bleven ze nog op de speelkalender staan, maar vanwege de bijgestelde verwachtingen wordt het hele speelschema nu geschrapt.
Op de website van de Nevobo kun je het nieuwsbericht hierover teruglezen.
 
Bericht van 17 januari 2021:
Corona heeft nog ons steeds in de greep. Nadat in oktober/november het binnen-sporten voor de senioren stopte, kon de jeugd gelukkig nog lekker trainen.
RIVM heeft net voor kerst besloten dat de sporthallen moesten sluiten, dus kon ook de jeugd niet meer volleyen. Erg jammer, maar we willen zo snel mogelijk van het virusgevaar af en doen allemaal ons best om de richtlijnen te volgen.
 
Nevobo heeft nu besloten dat de competitie niet meer wordt uitgespeeld en er geen Promotie/degradatie wedstrijden gespeeld gaan worden. Zodra het weer kan, worden de geplande wedstrijden van het schema wel gespeeld. Dit is voor zover de teams willen meedoen. ActiveRooy kiest ervoor om wél wedstrijden te spelen.
 
Hopelijk kunnen we snel weer aan de slag, en anders kunnen we misschien, als het weer meezit, weer lekker buiten trainen. Tot die tijd wensen we iedereen goede gezondheid en graag tot dan!
 
Bestuur ActiveRooy