Mixtoernooi 2023 leuke happening

Donderdag 22 juni werd het seizoen 2022-2023 op een leuke en gezellige manier afgesloten met het traditionele mixtoernooi.

Na weken van droogte en hitte trotseerden de deelnemers van het mixtoernooi de bakken met regen die deze donderdag naar beneden kwamen. Het mocht de pret uiteraard niet drukken en rond 18.30 u beten de CMV spelers met hun ouders het spits af.

Over vier teams verdeeld werden de CMV leden met hun ouders gemixt en namen het tegen elkaar op. In het begin was het even goed nadenken welke regels er gelden, maar snel genoeg werd er fanatiek gespeeld. De wedstrijdjes van 12 minuten vlogen voorbij. Na afloop was er lekkere ranja en chips voor de kids. Een welkome traktatie na de geleverde inspanningen! De ouders die meededen vonden het hartstikke leuk om een keer mee te doen. Dat verdient vast navolging voor de volgende editie.

Na de CMV kwamen de overige leden aan de beurt. In het eerste deel voor de pauze iedereen inclusief jeugd. Na de pauze de veteranen, senioren en de jeugdleden die nog langer konden blijven. Opnieuw werd duidelijk waarom we een mixtoernooi organiseren. Het is gewoon een gezellige volleybalavond waarin je elkaar eens in een andere samenstelling ontmoet. En soms sowieso eens een keer ontmoet. 

 

Omdat het mixtoernooi toch als traditioneel mag worden beschouwd, zijn de prijzen voor de winnende teams dat ook. De winnaars mochten na afloop samen een lekkere vlaai verdelen. 
Tijdens de pauze werden de kampioensteams van het afgelopen seizoen, meisjes C1 en dames veteranen 3, nog eens in het zonnetje gezet. Tevens werden de spotlights ook dit jaar op de vrijwilliger van het jaar gezet. Onverwacht (voor haarzelf), maar zeker niet onverdiend werd Hanny van Lare dit jaar extra bedankt voor haar tomeloze inzet voor ActiveRooy. Niet meer dan terecht!

 

 

Na alle sportiviteiten volgde nog een gezellig samenzijn in sportcafé de Wetteling waar Gregory, gastvrij als altijd, iedereen van een hapje en drankje voorzag. We kijken alweer uit naar volgend jaar!

 

Bekijk alle foto's van het mixtoernooi 2023