ActiveRooy brengt sportweek naar de Brabander

In het kader van de nationale sportweek 2023 landde ActiveRooy in de wijk Brabander om mensen kennis te laten maken met volleybal. Vooral met het doel jeugd enthousiast te krijgen voor het volleybalspel.

Woensdagavond 20 september was het zover. Op deze mooie nazomerdag werden vroeg in de avond twee volleybalveldjes opgesteld bij de rotonde ter hoogte van de Broekweg. Van 18.30 tot 20.00 u werd er gevolleybald door iedereen die wilde meedoen. 

Op het ene veldje werd er gespeeld door nieuwsgierigen die wel eens een poging wilden wagen. Met begeleiding van leden van de club werd er leuk gebald. Ook de kleinere kids kwamen aan bod waarbij rekening werd gehouden met de leeftijd.
Inmiddels waren ook best wat leden gearriveerd die op het andere veld hun potje speelden. Het werd een leuke mix van gelouterde volleyballers, beginnende volleyballers en eerste kennismakers uit de wijk.

Mooi om te zien is dat er momenteel weer aanwas is voor de herenafdeling van de vereniging. Daarvan waren ook meerdere mensen naar de Brabander gekomen om te volleyballen. Hartstikke goed!

in een sportieve en gemoedelijke sfeer werd rond 20.00 u alles weer opgeruimd. Het was inmiddels te schemerachtig geworden en de muggen te actief. Tip voor een volgende keer; neem je deet mee! Want de volgende keer kan er zo maar komen. Tips voor een leuke locatie en enthousiaste buurt?!